събота, 10 януари 2015 г.

Печен бананов чипс

Тази закуска е наистина много лесна за приготвяне, като единственото, което включва е рязане, намазване, поръсване и печене (и разбира се, вкусно похапване след това). Повярвайте, няма да ви се иска да спирате с похапването. Освен като закуска, която да задоволи вкуса ви за сладко, може да добавите чипса в киселото мляко, овесените ядки и зърнена закуска по всяко време на деня.

Готови ли сте да приготвите тази лесна и сладка закуска? Запишете си трите съставките, изброени по-долу и действайте.

1 банан, нарязан на малки парчета
1 с.л. мед
Канела на вкус

1. Затоплете фурната до 120 градуса. Сложете хартия за печене в подходящия съд.
2. Подредете парчетата банан върху хартията. Покрийте с мед и поръсете канела.
3. Печете за 15 минути, след което извадете. Обърнете бананите и поръсете допълнително с канела за овкусяване.
4. Печете за още 15 минути до хрупкавост. Консумирайте веднага или съхранете в плътно затворен съд.

Източник:
Life in classics

Няма коментари:

Публикуване на коментар