понеделник, 16 март 2015 г.

5 често допускани грешки при гримиране

 1. Нанасяне на молив или очна линия само на долния клепач.
Много жени нанасят молив или очна линия само на долния клепач. Това е много грешно, защото ще наруши баланса на лицето. Ще направи очите ви да изглеждат уморени и неприятни за гледане. Също така ще накара очите ви да изглеждат по-малки. Ще изглеждате по-възрастни и изтощени.
 2. Грешен цвят руж.
Цвета на бузите ни дефинира здравето и възраста. Много жени днес използват кафяви брозанти за руж, защото си мислят, че добавят повече светлосянка и контурират лицето. Това е лоша техника, защото кара лицето да изглежда по-старо. Накрая ще изглежда неестествено и тъмно. Вместо това използвайте цвят, които пасва на този, които бузките ви получават като ги щипнете. Естествените светли цветове със сигурност ще ви подмладят.

 3. Прекаляване с коректора на торбичките под очите.
Честно казано никои не иска тъмни кръгове под очите. Много е отблъскващо и ще ви направи с 10 години по-стари. Решението е да използваме различни коректори, за да прикрием тази област. Да прекаляваме се случва често. Затова не трябва да слагаме много от продукта. Не искаме да изпъкват тези части.

 4. Нанасяне на тъмни червила.
Докато остаряваме устните губят форма и дефиниция. Затова жените обожават червилата. Да изберем точните цветове е ключът към младешки и бляскав вид. Тъмните цветове... не не не! Те не добавят плътност и форма, а правят устните да изглеждат по-малки с по-малко изпъкване. Затова избирайте всеки светъл неутрален нюанс. Розово, бледомораво, светло червено; Така ще създадате плътност  и ще изглеждате по-млади!

5. Твърде много или грешен цвят фон дьо тен.
Всяко момиче, употребяваще фон дьо тен, не иска да има разкашкано лице. Твърде много фдт на лицето ще подчертае бръчките и ще намали блясъка му. Франсис Хадауей, професионален гримьор, казва: Използвайте основа само на местата където има пигментация или за изравняване на тена. Няма нъжда да полриваме цялото лице с фон дьо тен. Друга грешка е да нанасяме фдт, кото не ни отива. Трябва внимателно да изберем точно нащия нюанс. Също така трябва да нанасяме малко и на горната част на шията и така да се прелива постепенно с телесния цвят надолу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар