неделя, 9 ноември 2014 г.

Зодия Близнаци (22.05 - 21.06)

Познавате ли някой веселяк, който е толкова очарователен или ако е дама, толкова забавна, че трудно устоявате на обаянието им. Думата харизма навярно е измислена за Близнаците. Също толкова вероятно е те да са я измислили за самите себе си. Умни са! Много Близнаци могат с удоволствие да се забавляват с това си надмощие над останалите без останалите да загреят, че ги поднасят из върбите. Хитър Петър със сигурност е бил от тяхната зодия. За Настрадин Ходжа съвсем не съм сигурен. Пъргавият им меркуриев ум ги прави много съобразителни, ориентирани към бизнес, търговия, а и далаверки. Ако искате някой да ви излъже красиво и умело, че свят да ви се завие обърнете се към някой Близнак. Не искам да кажа, че всички са мошеници - в никакъв случай, но все пак имат целия потенциал да го направят качествено. Достатъчно е само да ви напомня, че неговото величество Симеончо the second е именно Близнаци.

Всъщност са много различни в различните моменти от времето и аз като един закостенял Телец не мога да не ги обвиня в непостоянство ;-P Въздушните зодии обикновено са най-способни да извадят нас земните от равновесие. Близнаците скачат от тема в тема, движат триста неща едновременно и вечно са по средата на никъдето. Но са работливи и определено добре се справят с жонглирането между задачите. Няма други, способни толкова добре да движат множество задачи успоредно.

Приказливи са - имат чудесно дар слово и от тях стават добри оратори. Добре се справят и в ожесточени спорове и в приятелски дискусии. А като към омайните им приказки добавим и обаятелното им очарование комбинацията става притеснително опасна. Преди да помислите, че няма кой да ви убеди в правотата на някоя теза проверете дали ще устоите на някой Близнаци и тогава произнасяйте на глас горното.

Забавни са, с остър като бръснач ум и с тях определено няма как да е скучно. Сред тях може да има перфектни финансисти, адвокати, умели политици, ловки мениджъри, рекламни агенти или пък улични джебчии, а може и един Близнак да е всичко това взето заедно и още толкова за разнообразие.

Класическо схващане е, че под повърхността на Близнаци живеят няколко идентичности. Вярно е! И не само двама! Ако имате от тези образи наоколо трябва да сте готови на всякакви изненади - смеят се до сълзи или се хилят през плача си, настроенията им могат да се сменят през няколко часа. A това че само преди час са се скъсали да ви убеждават колко ще изпуснете ако не отидете с тях на кино тази вечер, колкото и уморени да сте, съвсем не означава, че няма да ви звънне точно след като таксито ви е оставило пред киното. И да ви обясни как всъщност изведнъж му се е случило нещо спешно или просто му се спи, и предпочита да отложите киното за друг път. А, вие вече сте пред киното? Е, щом е толкова важен този филм може да си го гледате - той и без това не е настоявал особено за него.

Първия път ви се иска да взривите такъв човек поне с напалм и динамит едновременно. След третия път осъзнавате, че той си е просто такъв - уговорили сте се с единия Близнак, но в момента на ход е някой от другите.

Олеле! Влюбили сте се? Да - знам, че никак не е трудно - те са адски обаятелни… Но сега няма да хленчите. Ей тъй, както си ви обича много може да хукне да потича с приятели и да се върне чак другата седмица или въпреки, че е бил толкова нежен вчера, днес съвсем ви е забравил. Е, ако не бързате да го зарежете точно днес, със сигурност утре пак ще е различно и не по-малко вънуващо и обаятелно. Не се опитвайте да спорите с тях - няма смисъл. Да, разбира се, още по-глупаво е да се напъвате да ги надприказвате.

Всъщност Близнаци са търсещи - те са онзи детски импулс на неудовлетворено любопитство, който винаги предизвиква умиление. Те се лутат за своя идеал. Като основна част от проблема им е да научат какъв точно е той. В този смисъл са малко ненаситни - не им стигат нито парите, нито любимите, нито блясъка. Не прекаляват много, но това си се усеща. За щастие се сещат навреме кога да спрат преди да са загубили нещо важно. В крайна сметка Меркурий не обича да губи.

Будни са, откриватели, ентусиасти и имат разностранни дарби. Но някак все има нещо, до което никога няма да достигнете. Всички Близнаци имат по нещо съкровено, което споделят само със себе си или с другия вътре в тях. Понякога е добре да не се опитвате да ги притежавате изцяло, а да им оставите това кътче само за тях.

В леглото с Близнаци определено е интересно, особено ако си падате по тройките. Добри любовници са, но може и да консумират любов без да дават такава в замяна. Със сигурност нямат проблем дори да рецитират Шекспир под завивките - нали споменахме, че правят много неща едновременно. Връзките им са бурни и често краткотрайни. Търсят духовното във всяка връзка, но го очакват по подразбиране, а не се старят да го провокират.

Ще ви бъдат ли верни? По своему да :-)

Жената Близнаци е цяла колекция от жени в една опаковка. Ако не можете да си позволите харем, можете да си потърсите мацка Близнаци. Само дупе да ви е яко! Само си помислете една типична жена с всичките и променливи настроения и емоции умножена по две, три или петнадесет…

Със сигурност това е жена с въображение и фантазии (да - и в леглото също). Жизнерадостна и духовита е и с нея е забавно и весело. Когато едната у нея се умори все се намира друга, която да ви впечатли и омагьоса. Със сигурност няма как да ви омръзне освен едно - цялата тази лудница от идентичности вътре в нея. Тя копнее да е лудо влюбена, но не знае как, за сметка на това е отчаяно любопитна и никога не се уморява да опитва.

Ако твърди, че е влюбена във вас уверете се, че не се заблуждава сама - не е изключено. Но ако си пада по някой друг докато уж е луда по вас това също е съвсем нормално за нея. Не я оставяйте и да ви забрави - случва и се непрекъснато. Промяната е в нейната природа. Разправят, че ако се ожените за Близнаци сте имали няколко съпруги едновременно - не знам сигурно е вярно. Аз лично бих се объркал напълно. :-)

Мъжът Близнаци
Той никога не е щастлив “тук и сега”, защото бърза за някое друго хубаво място, където го няма. Никога не можете да сте на сто процента сигурна в този човек, винаги има поне малка вероятност, че той изведнъж и безпричинно ще спре да ви обича, ще започне да се съмнява във вашите чувства, ще си намери друга или пък ще направи и трите неща едновременно. Близнакът често си противоречи сам. Например, може да ухажва жена, към която е абсолютно равнодушен.

Той мрази точните разписания и е просто физически неспособен да си ляга да спи, да работи, да спортува или пък да прави любов по едно и също време според “графика”. Близнакът категорично отказва да робува на времето.

Той е изключително умен и красноречив. Този мъж може да жонглира с няколко теми едновременно по време на разговор. Изобщо не се опитвайте да го надвиете в словесна битка, тъй като думите са любимото оръжие на Близнака, което той не се свени да използва.


За него оралната любов е просто секс. Той далеч не е виртуоз на оралния секс, но и желанието на партньорката да му достави удоволствие също не го радва особено. Той обича да протака удоволствието. В предварителната сексуална игра той обожава мъчително бавното събличане, и много продължителните уводни ласки, от които възбудата му да достигне крайната си точка. За съжаление самият акт с него обикновено е кратък, макар и изпълнен със страст.

Близнакът не отдава голямо значение на това, къде точно търси сексуални контакти. Той често е способен да се промъкне в леглото на всяка една жена, защото освен че е гениален прелъстител има и таланта винаги да казва точно това, което жените искат да чуят.

Правейки любов, той преди всичко задоволява любопитството си и жаждата си за нови впечатления. Жените обаче често му прощават този изследователски подход, заради умението му да създаде романтична и чувствена атмосфера. Близнакът обожава разнообразието. Той, например, обича да прави любов и да гледа сексуален акт едновременно. Ако по време на предварителната игра партньорката му демонстрира елементи на мастурбация, това ще му допадне. Точно затова той предпочита груповия секс, без да се замисля твърде много относно половата принадлежност на партньорите. Близнаците често са бисексуални.


1 коментар:

  1. Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.

    ОтговорИзтриване