събота, 1 ноември 2014 г.

Няколко начина да нанесем правилно очната линия


Очната линия е един от най-бързите начини да създадете секси и привлекателен вид, но да очертаем двете очи еднакво според формата на окото, понякога може да ни се стори малко трудно. Не се тревожете, защото тук ще намерите няколко лесни трика да нанесете очна линия, която ще изглежда равна и ще ви отива.


Наострете молива, отрежете четчицата

Най-лесният начин, по който очната линия може да се нанесе, е чрез нанасяне на по-тънка линия. Така имате повече място за грешки. Можете да повтаряте един и същи участък и можете да започнете с извивките съвсем спокойно.

Правете по 2 линии, не 1

Да направим 1 перфектна линия през целия клепач си е доста трудничко, да не говорим, че това трябва да се повтори с още едно око. Първо начертайте извивката която започва от ириса навън до под края на веждата. От вас зависи колко голяма ще бъде тя и колко извита. Експериментирайте. :) След това очертайте останатала част на клепача с много тънка линия, възможно най-близо до линията на миглите.

Използвайте гел вместо течна очна линия или молив за очи

Гелът притежава предимствата и на двете. Лесен е за контролиране като молива, но е мек и леещ се като течната очна линия.

Отстранете малко от четчицата

Да имате повечко гел или течна очна линия по четчицата може да съсипе дори най-перфектната линия. Отстранете ако има излишък преди да започнете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар