събота, 1 ноември 2014 г.

Край на целулита! С антицелулитен масаж.



Един от най-популярните начини за справяне с целулита е антицелулитният масаж. Той представлява козметична процедура, посредством която се премахват натрупаният слой подкожни мазнини. Извършва се със специална техника. Спомага усилването на кръвообращението в проблемните зони, както и по-добрата обмяна на веществата.
При жени с по-лека степен на целулитни наслагвания, тази техника отнема по-малко време и дава по-бързи резултати. При по-младите дами с нормална телесна маса и добро състояние на организма, обикновено са необходими около 10-15 процедури, докато при по-възрастните с нарушение в обмяната на веществата или хормонални проблеми, вероятно ще са необходими около 20-25 процедури, за да има терапията успеваемост.
Особеностите на процедурата при всеки клиент са индивидуални, в зависимост от сложността на конкретния случай. Консултацията със специалист ще определи специфичните особености на въпросния проблем и ще предложи най-подходящото решение. Обикновено процедурите срещу целулита се извършват всеки ден или през ден.
По принцип този тип масаж може да се прави и в домашни условия, но терапията е по-ефективна ако се извършва от специалист, придружена от специално предназначени за целта етерични масла. Те могат да бъдат със загряващ или изстудяващ ефект, като предназначението им е прониквайки през епидермиса, да достигнат до мастната клетка и да й въздействат. По този начин не само се изгарят мазнините, но и се набавя свежи хранителни съставки на организма и разнася лимфните задържания.
Антицелулитният масаж е надеждно и добро решение в борбата с целулита, помогнало на много жени. В комбинация с други съвременни методи за третиране на проблема, се превръща в още по-ефективен метод.

Няма коментари:

Публикуване на коментар